WGE eli Women’s Global Event 14.5.2016

Tulevana viikonloppuna naisfribaajat ympäri maailman kokoontuvat pelaamaan Women’s Global Event -kisassa. Tässä kisassa saman sarjan pelaajat kisaavat toisiaan vastaan maailmanlaajuisesti: kaikki tulokset järjestetään ratingin mukaiseen järjestykseen, ja jokaisen luokan voittaja palkitaan WGE-organisaation toimesta erillisellä palkinnolla. Kokonaiskisan tulokset tulevat Global Scores -sivulle.

PDGA-sanktioitu WGE järjestetään joka toinen vuosi, eli edellisen kerran kisa järjestettiin vuonna 2014. Tuolloin yhteensä 1060 naista ja tyttöä kilpaili peräti 17 eri luokassa 61 eri kilpailussa, jotka järjestettiin 28 yhdysvaltalaisessa osavaltiossa sekä kuudessa muussa maassa. Nuo ennätykset ovat kevyesti menossa uusiksi tänä vuonna, jo yli 1600 naista on rekisteröitynyt mukaan kisaan. Suomessa kisa järjestetään viidellä paikkakunnalla, ja mukaan on ilmoittautunut 71 reipasta tyttöä ja naista:

Haluamme haastaa kaikki osallistujat lisäämään kuvia päivän tunnelmista Instagramiin tai Facebookiin! Tägää kuvaasi @sflnaisajosto sekä tunnisteet #2016WGE ja #SFLnaisjaosto. Parhaat kuvat pääsevät mukaan Naisjaoston FB-sivuille sekä Instagramiin!

Naisjaosto toivottaa kaikille kisaajille tsemppiä ja hyviä heittoja!

Lisätietoja:

http://www.pdga.com/women/global-event

https://www.facebook.com/womensglobalevent/