Terveiset Suomen frisbeegolfliiton liitopäiviltä Kiipulasta!

Viikonloppuna käytiin paljon läpi frisbeegolfasioita eri näkökulmista. Keskustelu oli erittäin rakentavaa. Monessa eri aiheessa huomioitiin myös naiset ja tytöt. Kaiken kaikkiaan hieno vuosittainen tapahtuma. Noin 50 osallistujasta 6 oli naisia…
Liiton hallitukseen valittiin uusi nainen eli hallituksessa aloittaa Anne Kettunen. Onnea Anne!!

Itselläni oli kunnia myös pitää tilaisuudessa puheenvuoro naisjaoston toiminnasta. Sain ylpeänä kertoa mm. hienoja lukuja Lady touriin osallistuneiden naisten määrästä sekä esim. että 5 vuotta sitten oli Suomessa 25 naislisenssipelaajaa ja tänä vuonna 140  Loistavaa!!

Esitykseni jälkeen moni uusi ”paikkakunta” tuli varaamaan Lady tour osakisan ensi vuodeksi mm. Raasepori, Järvenpää ja Petäjävesi  

Jatketaan kuluvaa kautta vielä kun on kesää ja Lady toureja jäljellä…

Terveisin Nina Kiminki
Naisjaoston pj

Liitopäivien ja syyskokouksen satoa