Uusi Naisjaosto on valittu

Suomen Frisbeegolfliiton Naisjaosto on aloittanut toisen kautensa tammikuussa 2018. Toisella kaudella jaostossa vaikuttavat Nina Kiminki, Marika Salmi, Tiina Riekkola, Pirjo Hollemo sekä Laura Heikkilä, joka valittiin järjestäytymiskokouksessa jaoston puheenjohtajaksi.

Naisjaosto jatkaa työtään naisten frisbeegolfaamisen parissa. Tavoitteena on saada naiset ja tytöt harrastamaan lajia siinä missä pojat ja miehetkin. Pyrkii tuomaan esiin konkreettisia tapoja, joiden avulla seurat voivat houkutella lisää naisia mukaan toimintaansa. Naisjaosto koordinoi ja tukee tänäkin vuonna Lady Tour-kilpailua. Lisätietoa 2018 tourista on tulossa lähiaikoina.

Naisjaostoon saa yhteyden joko suoraan jäsenten kautta, tai esimerkiksi jaoston facebook-sivun kautta. Ollaan yhteyksissä!