WGE

 

Elokuun 6. ja 7. päivänä 2022 naiset ympäri maailmaa pelaavat kaksi kierrosta frisbeegolfia paikallisessa Women’s Global Event -tapahtumassaan. Kilpailunjohtajat, paikalliset TD:t, toimittavat turnauksensa kahden ensimmäisen kierroksen tulokset PDGA:lle. Nämä kierrostulokset lasketaan maailmanlaajuisesti ja niiden ratinkien keskiarvon perusteella määritetään pelaajien maailmanlaajuinen sijoitus, ns. ”Global Score”.

Mukaan kelpuutetaan tapahtumat, joissa pelataan päivän aikana kaksi kierrosta ja samaan tapahtumaan osallistuu vähintään kolme propagaattori* -tasoista pelaajaa. Huomaa, että molemmat kierrokset on pelattava samalla radalla, samalla ratalayoutilla. Tytöt luokassa 12v ja nuoremmat voivat pelata ainoastaan yhden kierroksen, samalla ratalayoutilla kuin muutkin naiset. Maailmanlaajuiset tulokset päivittyvät pitkin päivää, jonka lopuksi saadaan selville WGE –luokkavoittajat, Women’s Global Event Champions. Jokaisen luokan voittaja saa muistopokaalin.

Pelaaja:
• Rekisteröidy pelaamaan paikalliseen tapahtumaan, joka järjestetään 9. toukokuuta 2020. Tapahtumat löydät Disc Golf Metrix:stä: https://discgolfmetrix.com/
• Varmista tapahtuman tiedoista tai järjestäjiltä, että he ovat rekisteröineet sen naisten maailmanlaajuisena tapahtumana, jonka tunnus on WGE. Et tarvitse kilpailulisenssiä osallistuakseni tapahtumaan.
• Lisätietoja tapahtumien yksityiskohdista: Women’s Global Event FAQ: https://www.pdga.com/faq/womens-global-event

Kilpailunjohtaja (TD):
• Tapahtumassa tulee olla tarjolla kaikki naisten juniori-, pro- ja amatööriluokat
• Avaa tapahtuman ilmoittautuminen Disc Golf Metrix:ssä: https://discgolfmetrix.com/
• Rekisteröi tapahtuma naisten maailmanlaajuiseksi tapahtumaksi sähköpostitse osoitteessa: wge@pdga.com
• Lisätietoja tapahtumien yksityiskohdista: Women’s Global Event FAQ: https://www.pdga.com/faq/womens-global-event

*propagaattori: pelaaja, jolla on vähintään 8 pelatun kierroksen tulos ja rating 700+